Årsberetning for sæsonen 2013

Februar:

Efter en endnu en veloverstået generalforsamling i februar mdr. var optimismen for 2013 stor.

Marts:

Inden sæsonen var skudt i gang, var TT repræsenteret ved Løbe-Cykel messe i Tåsinge hallen d. 10 marts. Her blev der hilst både på kendte men også ny ansigter. Nogle af de ny ansigter, har vi set på landevejen sammen med TT 2013.

Traditionen tro afholdt TT opstart i marts mdr. (d. 17 marts) med start fra Tåsingeskolen. Det var et lidt udfordrende føre, at komme ud i. Vinter var lang, så det var koldt og der var sne og is på vejene. Dem som valgte at cykle, kom heldigvis helskindet igennem. Efterfølgende dejlig varm Chili con-carne her i salen.

Året 2013 var også startskuddet for et ny hold (gruppe) til træning (TT28). Et hold som tager sig kærligt af nye, samt medlemmer som ikke skal ud og race med 32-33 kmt. i snit. Og hvor der er kyndig vejledning ang. køreteknik og anden nyttig viden.

April:

Best. havde udvalgt 8 motionsløb i 2013, hvor TT betalte løbes gebyret. De første af disse løb var Sram Stjernetramp d. 7 april. 35 stk. fra TT deltog alle på 75 km. Ruten.

Mandag d. 22 april var TT inviteret ned til en af klubbens sponsorer (Tøj eksperten) hvor der var godt tilbud til herrerne, efterfulgt af et møde ang. Klubbens tur til Harzen i maj.

Maj:

Uheldigvis kolliderede klubbens tur til Harzen (d. 9-12 maj) og Bikers Best Grejsdalsløbet (d.12 maj), 2 løb støttet af TT. Det til trods var TT fint repræsenteret i Vejle med 8 stk. I Harzen var en busfuld af sted, 42 stk. hvor de fleste var cyklister. En rigtig god tur, trods startvanskeligheder.

21 maj var skiftedag for startsted på svbg. siden. pga. stor tilslutning og hensyntagen til kunder hos Shell, valgte TT at tage p-pladsen hos gym. i brug i stedet.

26 maj skulle TT til Carl Nielsen løbet 80 km. ruten (3 løb støttet af TT) denne gang (forsøg) delte TT sig i grupper, som skulle holde samme hele vejen. TT mødte op med 40 stk. også dette år havde nogen valgt at cykle frem og tilbage. Jens Bøje var så uheldig/klodset at miste sin cyklecomp. derude.

Juni:

Det 4 løb støtte af TT var Ærø rundt. TT var nok grunden til at løbet blev gennemført, TT mødte op med hele 30 stk. Ærø folket var og er glade for TT opbakning til Deres cykelløb. I år var start stedet rykket til Ærøskøbing, men der var visse problemer med afmærkning af ruten. Så det var ikke alle der nåede de 100km.

Juli:

Hesselagergårdsløbet det 5 løb støtte af TT. Ti ltrods sommerferie havde 19 TT valg at køre dette løb på disse distancer, 90 km & 60 km. Desværre var en TTer indblandet i et styrt, og måtte en tur på sygehuset.

August:

En klassiker blandt danske cykelløb, er Fyn rundt. Et løb som også er støttet af TT og hvor TT plejer at være talstærkt repræsenteret, 2013 var ingen undtagelse 38 TT deltog på henholdsvis 110 km. & 180 km. ruten.

September:

D. 8 september holdt TT klubmesterskab. 44 TT deltog i håbet om at blive KLUBMESTER, deltagerne havde på forhånd tilmeldt sig i en af de 3 kl. som mesterskabet blev afviklet i.

Bo Tønnesen blev klubmester i gruppen med navnet Elite motionister

Morten Eeg vandt i gruppen Super motionister

Søren Egelund vandt i gruppen Seriøse motionister

Dejligt at se denne store opbakning til TT klubmesterskab. Dette gælder både deltager, hjælpere og ikke mindst dem som vælger at kommer også heppe. Som formand for TT, vil jeg sige en stor tak til dem.

Desværre var der også et alvorligt uheld, 2 faktisk var der 2 som kom uheldigt afsted. Værst gik det ud over Allan Vogn som lige skulle teste tyngdekraften, hvor han selvfølgelig blev den lille og brække et kraveben samt fik nogle knubs. Ja hans cykel så nu ikke godt ud heller.

Allan Christiansen som kom i kambolage med et sidespejl fra en bil. Heldigvis kunne Allan C godt cykle videre, dog noget forslået på den en hånd.

Som afslutning på mesterskabet, var der sandwich, sodavand & øl samt kage.

Næste sidste løb støttet af TT var Tour De Kerteminde. Et nyt løb i TT løbskalender, om det var årsagen til antallet af deltager ved jeg ikke. 9 stk. TT valget af køre dette løb på distancen 120 km.

Oktober:

Torsdag d. 17 oktober startede TT indendørs cykling i Fit. Dk, som slutter har d. 13 marts.

Søndag d. 20 oktober køres dette års sidste cykelløb på landevejen, Sram Alpetramp som også er det sidste løb som er betalt af TT. Som vanligt deltager mange TT’er, 34 TT vovede sig ud på de efterår glatte veje. De fleste havde valgt 63 km. ruten, men der er jo også nogle seje blandt TT 12 stk. valgte 125 km. ruten. Ved mindst 1 var rigtig ked af sit valg, men det gør det bare endnu mere flot at gennemføre, fremfor bare at udgå. SKIDE FLOT Lenni.

November:

Som noget nyt, havde nogle festglade mennesker arrangeret Afslutnings fest for TT på Heidi’s Bier Bar lørdag d. 2 november. En rigtig god fest, men billig ØL(nogle mente at øllen var billigere her, end i Kvickly) Der blev afholdt amerikansk lotteri med MEGA FLOTTE GAVER overskuddet er gået til klubben. Da musikken for alvor blev skruet op og dansegulvet skulle testes. Var der nogen som svedte lige så meget under dansen, som de gør når de cykler. 51 stk. havde på forhånd givet tilsagn om at deltage. Henrik Linaa den charmør han nu engang er, havde selvsamme aften fået overtalt et par hunkønsvæsner til at kommer til festen. Og selvfølgelig, da de så hvor rare og flinke TT’er er, ville de straks meldes ind i klubben.

Formanden vil igen takke alle dem som var indblandet i denne fest både arrangør og deltager.

Det var også her første søndag at TT begyndte at starte klubbens MTB kørsel op igen, der er efterhånden mange TT’er med MTB. Det blev også besluttet at TT køre sammen med Svbg. MTB om søndagen til træning. TT mødes kl. 9, hvor dem som har lyst. Kan køre med op til Svbg. MTB og starte ud derfra kl. 9,30.

Onsdag d. 13 nov. var klubben indbudt til klubaften hos Xtreme, hvor man kunne høre om deres prod. samt gøre en god handel på deres tøj sort. Dog var der ikke mange som valgtet at gøre brug af dette. Mener vi var en 13-15 stk.

Lørdag d. 16 nov. var TT indbudt til Watt test i Solo fit. Der var mange TT’er som tog imod dette tilbud(30 stk.), så der blev lavet 2 hold. Lars C bød TT velkommen i Solo Fit. Og håbede vi ville få en sjov oplevelse, Lars havde også et spec. tilbud med til TT, hvor der var mulighed for, til en spec. pris, at købe sig ind på Deres La Marmotte hold om lørdagen. Testen var en sjov men hård oplevelse. Tak til Solo Fit.(Lars C) og Jan O som instruktør.

December:

Sidste arrangement i 2013 ud over træning, var en klubaften d. 2 december.

Her blev der bla. snakket om køreteknik/regler, lidt om hvor man er dækket af sin forsikring ved uheld og lidt om forsk. af ens egen cykel. Der var lidt om TT tur til Harzen i 2014. Til slut blev der evalueret på 2013. Der blev slef. i denne jule mdr. serveret Gløgg & æbleskiver.

Ved godt at TT har deltaget i andre løb end de nævnte, såsom

Sportful Dolomiti Race i Italien
Melfar 24
La Marmotte i Frankrig
Post DK Kongeetapen
Øtztaler Radmarathon
2 licens løbe
og sikkert nogle andre også

Generelt har tilslutning til træning været rigtig fin, vi har været mange. Hvilket self. kan give lidt udfordringen, men mener nu det er gået ganske godt. En tak det dem som har taget ansvar på de enkelte hold/grupper. Thomas F for hans interval træning. Bent & Jørn på TT28. Og dem som kan råbt hørt undervejs for at hold samling på troperne. Ja en tak til alle som kørt i TT i 2013. Uden Jer var TT jo ikke en cykelklub.

Til slut vil jeg blot info. om at TT nåede op på 126 medlemmer i 2013.

RIGTIG FLOT