TT MTB.

Et cykelhold for mountainbikere

Foruden landevej, er der en del medlemmer som kører MTB. Det kan være som supplement hele året, eller som vintertræning.

Planlagte træninger kan ses i kalenderen.
Mødested er på parkeringspladsen ved Solo Fitness.

Turene foregår i landskabet og skovene, rundt om på Sydfyn. Primært på de anlagte spor i Stævne-/Hallindskoven, Skovhuggeren og Dådyrsporet (2 sidstnævnte er betalingsspor). Om vinteren kører vi også “bynært”, dvs. vi finder “udfordringer” rundt om i Svendborg.

Vi lægger vægt på sikkerhed, socialt samvær, god træning samt at lære af hinanden, dvs. alle kan være med. Der er tid til at vente på “sidste mand” og/eller hvis man lige skal se en udfordring an, eller vil have kørt en sekvens flere gange, så man bliver mere sikker. Det er selvfølgelig altid tilladt at springe udfordringer over. Vi sørger dog også for at få “pulsen op”, ved både tempo og teknisk kørsel.

Om søndagene bliver der nogle gange planlagt lidt længere ture. Når der kommer “forslag”, bliver de “fulgt” på TT’s gruppe på Facebook. Så følg med der.

Træningerne er “åbne”, dvs. at ofte er der også medlemmer fra andre MTB-klubber i Svendborg med.
TT’s medlemmer er som regel også velkomne ved deres træninger.

Foruden MTB-cykel og cykelhjelm er der “kun” behov for gode lygter her om vinteren.

Hvis du er interesseret, så følg med på denne side samt på Facebook. Du kan også kontakt Dan Ottesen eller Finn Egeholm.