TT28.

Et rummeligt cykelhold

Klubben har et hold, kaldet TT28, som er velegnet både for begyndere og for øvede…

Dette hold er for cykelmotionister, som agter at køre på et hastighedsmæssigt lavere niveau end gruppe 1 og 2.

På TT28 køres der i endnu højere grad efter faste regler med hensyn til skifteteknik, hastighed og sikkerhed. Det giver en optimal cykeloplevelse for alle og den bedste tilpasning i forhold til den øvrige trafik.

Der bliver startet op helt fra “bunden.” Det vil sige, at fra sæsonstart køres der, så alle kan være med. Nye som “gamle.” Om det er med 25 eller 26 i snit er ikke afgørende, blot alle kommer samlet med rundt.

Efterhånden som sæsonen skrider frem og formen bygges op, vil tempoet helt naturligt øges. Ryttere som af den ene eller anden grund ikke jævnligt deltager på træningsturene, kan med fordel selv opbygge formen ved selvstændig træning. På den måde opnår alle et stabilt niveau, således at man ved fremmøde til træningsturene er på “omgangshøjde” med resten af gruppen.

Vi kalder holdet TT28 med den baggrund, at vi gerne skal nå et leje omkring 28 km/t i snit, når sæsonen er godt i gang. Hvis der på en træningsaften vurderes, at der er behov for opdeling på to niveauer, gør man det.

Det er naturligvis et M/K hold.