Af Kim Barren

TT-fest i højt gear
Det gule tog er kendt på de fynske veje. Men den første lørdag i november var cykeltøjet skiftet ud med festtøjet. Og mødestedet var Up Bar i festgaden Frederiksgade Svendborg.

2017-udgaven af Team Taasinges afslutningsfest var igen lagt i hænderne på festudvalget Skovsbo og Linaa. Og lad det være skrevet med det samme. De sørgede endnu en gang for at skabe rammerne om en god fest sammen med Mark og Jonas bag baren. Så var det op til 29 mand samt Linda at sørge for festen.
Og det gjorde alle deres bedste til. Og lidt mere. Allerede fra fordrinken var stemningen lagt, og det fortsatte, da vi blev bænket ved tre langborde. Der gik ikke mange minutter før snakken, de gode historier fra landevejen og MTB-sporene, grinene og dårlige vittigheder fløj over bordene, mens tallerkenerne blev fyldt op med årets første julefrokost-sild, fiskefileter, laks, rejer, lun leverpostej, flæskesteg, medisterpølse, rødkål, æbleflæsk samt andre lækkerier fra Vindeby Slagteren. Og selvfølgelig sluttede vi af med ris-a-la-mande. Og ja, Hans Ole blev vinderen af mandelgaven. En løgpølse.

Nå ja, vi fik også smagt på øllerne. Så meget at vi tømte Up Bar for Tuborgs juleøl, men heldigvis var der nok Albani tilbage. Snaps og de små shorts røg ned med samme fart, som når vi kører skiltespurt ved Tved-skiltet.

Men ingen TT-fest uden amerikansk lotteri. Igen i år havde klubbens sponsorer i overdådigt gavmildhed skænket præmier til ”nærmest den store guldmedalje”. Lige fra vin, sportstasker, proteinbarer, cykelpumper og over gavekort til hotdogs og kakaomælk, kagemand, apotekerens hemmelige pose, samt legoklodser. Og årets ærespræmie en ny cykelhjelm, der først sendes på markedet i 2018. Vi glæder os til at se den på ex-formandens hoved, når 2018-sæsonen starter.

En anden TT-tradition er uddeling af en række hædersbevisninger med tilhørende verbaler roser fra Linaa. Og der blev uddelt en række titler.
Årets rytter blev Claus Skipper,
Brian Sørensen fik titlen Up-coming-man selv om han har rundet de 50 år -:)
Jim og Stefan blev årets Dream-Team,
Nicky årets newcomer,
Årets kraftværk på landevejene blev Lennie-overtrækstøj-er-opreklameret,
Årets underspiller gik til Thomas Ishøj,
mens den hæderkronede Hugo Challenge for andet år i streg velfortjent endte hos Lars Bagge-Hansen der rundede 16.000 km på cyklen.
Nå ja og skribenten bag ordene her fik diplomet og titlen Årets TT’er.
Og inden der blev lukket op for andre gæster i Up Bar fik Claus Hybel en flot fødselsdag-sang , da han rundede 2×24 år.

Hvad der videre skete, da datoen var skiftet fra den 4. november til den 5. november vides ikke, da skribenten var listet af. Men at TT-festen først kørte i garage tidlig søndag morgen var helt sikkert.
Og hvem ved. Nogle af jer, der ikke var med i år – får helt sikkert muligheden i 2018. Der skal vi nemlig igen til TT-fest. Vi andre er i hvert fald endnu en gang deltagere. Så mon ikke vi ses til TT-fest i 2018.

Billeder fra 2017 festen findes her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.