Farven er stadigvæk gul med lidt blåt i. Men designet har fået en opgradering. Og en række nye navne har fået plads på tøjet som sponsorer. Men heldigvis er mange af de tidligere sponsorer stadigvæk med.

Så ”Det Gule Tog” fra Sydfyns største motionscykelklub Team Taasinge er klar til at indtage de fynske veje i helt nyt cykeldress. Når både myndighederne og vejret giver lov til det.

Vi har mødt flot opbakning og stor velvilje, når vi har været rundt hos vores sponsorer. Selv om de også har mærket konsekvenserne af Corona-pandemien, har en stor del af dem sagt ja til at være sponsorer igen. Samtidig kan vi glæde os over, at vi har fået seks nye sponsorer, så vi i alt har 16 sponsorer på vores klubtøj, fortæller Henrik Linaa og Jesper Beese, der har været to af hovedkræfterne i sponsorudvalget.

Tøj-sponsorerne i Team Taasinge de kommende tre år er: MR Hardis/Konrad, Rema 1000 Vindeby, Fynske Bank, Automester Skårup, Hybel VVS Teknik, Løve Apoteket Svendborg og Hesselager, Ale, FTZ Autodele & Værktøj, Solo Fitness, Svendborg Synshal, Sporten Svendborg, FN Multiservice, Lindas Malerfirma, Tectyl, Stenstrup, Lokalforsikring og Fiberlan. Herudover har Team Taasinge aftale med OK og SEF Energi.

Det nye klubtøj er leveret af AleTeam i Odense, der leverer cykeltøj til flere af de professionelle cykelhold.

Og nu også til Team Taasinge. Og der er tale om stor leverance. I alt har medlemmerne bestilt 978 stykker tøj inkl. handsker, sokker og andre accessories. Alene på tøjdelen er bestilt 524 styk. Alt tøjet blev udleveret for nylig efter ”click and collect-systemet” hos sponsorudvalget, således at der blev taget de hensyn som Corona’en kræver

Netop Corona’en var skyld i, at sæsonen 2020 blev en sæson, hvor der var langt imellem fælles-træningerne og fællesturene for de omkring 150 medlemmer af cykelklubben. Fire dage før Team Taasinge skulle have sin traditionelle opstartstur Tåsinge Rundt og med Wienerschnitzel-afslutning i cafeteriet i Tåsinge-hallen, lukkede statsministeren Danmark ned. En nedlukning der varede en stor del af foråret og sommeren, og satte begrænsninger på hvor mange der måtte cykle sammen. Det samme gjaldt en stor del af efteråret.

Til gengæld har den corona-ramte sæson gjort, at mange ryttere både i Team Taasinge og i andre af landets cykelklubber har fået øje på mulighederne i E-cykling.

Det betyder, at der i køres på en hometrainer, hvor racercyklen er spændt fast. Enten står hometraineren i kælderen, i udhuset eller i et værelse, hvor der så trænes. På den måde lever rytterne virkelig op til statsministerens anbefaling – om at være sammen hver for sig.

Træningen foregår hver for sig, men der er med de forskellige platforme mulighed for at køre sammen virtuelt. De to mest populære platforme er Bkool og Zwift. Samtidig er det muligt at snakke sammen undervejs vi tale-appen Dicord. E-cyklingen betyder også, at formen kan holdes vedlige hen over vinteren.

Men medlemmerne af Team Taasinge krydser fingre for, at 2021 atter giver mulighed, for at ”Det Gule Tog” kan komme ud på landevejene samlet, frem for at skulle køre to-og-to eller alene. Og på den måde vise det nye tøj frem. Har du lyst til at køre sammen med andre motionister, så tjek Team Taasinges hjemmeside www.teamtaasinge.dk

Bedste hilsen

Kim