Nyt cykelhold for “voksne” i Team Taasinge

Som det fremgår af formand Bo Tønnesens beretning fra årets generalforsamling, som kan ses på hjemmesiden, har jeg fået “beføjelse” til at gøre forsøget med at etablere et TT-oldboys/girls-hold.

Tanken er den, at det skal være et hold, som kører onsdag formiddag – f.eks kl. 9.30

Det bliver jo nok, grundet tidspunktet, et hold for 60+ere og hvem som er uden for arbejdsmarkedet, eller, på anden måde, kan tilpasse sig tidspunktet.

Vigtigt: det er et M/K-hold.

Det bliver et hold, hvor der lægges vægt på den gode cykeltur, så alle kommer hjem – nok med sved på næsen, men også med et stort smil i ansigtet. Distance og tempo tilpasses så alle får den optimale oplevelse.

Måske 40 – 50 km i distance og et tempo omkring 23 – 27 km/t i snit. Alt afhængig af “dagens hold.”

Der startes naturligvis op helt fra bunden, så alle kommer godt med uanset træningstilstand.

Er du helt ny udi holdkørsel, skal du hurtigt få det lært og opleve glæden ved den form for cykelmotion. Du vil mærke suget fra det foranliggende felt og fornemme letheden ved at være en del af et hold, fremfor altid at køre alene.

Det sociale vægtes højt på holdet og et bager/cafestop vil nok ofte komme på tale.

Håbet er, at vi kan blive en stabil gruppe, som har lyst til at møde op, så ofte det er muligt. Vi skulle gerne kunne mønstre min. 5-6 ryttere til hver start, for at det er interessant som holdkørsel. Og jo gerne flere.

Der køres efter samme regler og principper som på TT28-holdet. Se kørereglerne på hjemmesiden (cykelhold/TT28).

Betingelsen for at projektet søsættes vil være, at jeg, inden opstart, får et passende antal positive tilkendegivelser på dette udspil, for på den måde at se om der er grobund for et sådant hold i TT.

Har du lyst til at være en del af holdet, eller vil du have uddybet nogle spørgsmål i første omgang, hører jeg gerne fra dig på mail/SMS eller et ring.

Opstart: i begyndelsen af april.

Jørn Pedersen
pedersentaasinge@gmail.com
23888576

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *