Søndag d. 8/9 blev året klubmesterskab afholdt. Mesterskabet bød på masser af spænding og dramatik i 3 vægtklasser.

De tre grupper hed elite, super og seriøse motionister. Ligesom sidste år var der samlet master med afgang fra Lundby skole med retning mod Bjerreby. Efter masteren blev de 3 grupper sendt afsted med cirka 1 minuts mellemrum. De tre grupper skulle tilbagelægge henholdsvis 9, 8 og 6 omgange á 8 km.

Allerede efter første omgang var der gang i elite feltet. Bent var stukket af i modvinden og lå 15 sek foran feltet. Kort efter kom supermotionisterne forbi. De var samlede men kort efter målstregen styrtede Allan Vogn. Mens Allan blev tilset af Jesper blev feltet sendt videre og sidste gruppe måtte passere i roligt tempo inden Allan blev samlet op og sendt på skadestuen. Meldingen senere på dagen var kravebenet var brækket to steder.

Herefter holdt supermotionisterne og de seriøse motionister sig i samlet flok indtil sidste omgang hvor de to grupper blev spredt ud med Søren Egelund og Morten Eeg som vindere af de to grupper. Supermotionisterne havde yderligere et uheld på sidste omgang da en TT’er og en bilist strejfede hinanden. Det kostede bilisten et ødelagt sidespejl og lidt materiel skade på cyklen. Heldigvis skete der ikke noget slemt med vores mand. Som et lille kuriosum kan det nævnes at de seriøse motionister kørte sidste omgang med 34,9 i snit eller med samme fart som elitefeltet kørte deres 4. omgang på…

I elite feltet skiftes folk til at stikke af. Værst så det ud da Asger, Thomas Feder og kyllingen stak af på 3 omgang men formanden lod ikke de 3 komme af sted. Kim B. hang på det tidspunkt lidt efter feltet, men på omgangen efter er han stukket af sammen med Preben. De to bliver dog hentet igen. Da feltet går ud på sidste omgang er Kim stukket af igen sammen med Bo og Preben, denne gang er de cirka 45 sekunder foran feltet, som ikke ser særligt interesserede i at hente de tre forreste. De bliver dog hentet i løbet af sidste omgang. Skipper forsøger sig udefra uden held og i spurten vinder Bo foran Asger med Carsten og Thomas på en delt tredjeplads.

Med alle tre grupper i mål blev der tid til at fortælle røverhistorier, spise sandwich og hylde de tre nye klubmestre. Fighterpokalen gik til kim Barren for utallige udbrudsforsøg på løbsdagen samt det faktum at Kim havde givet den fuld gas træningsturen dagen før.

Der skal lyde en stor tak til Frank og Jacob for at styre begivenhederne til mindste detalje samt de mange tilskuere der hvert år kommer ud og hepper på rytterne.